Saturday, January 29, 2011

'Edit Photo Contest'.. again

..Assalamualaikum..
contest lagi?
yela,aku tergoda nak join
lagi lagi yang edit edit gamba nih
aku suke. hehe
sudah 3 contest aku join berturut turut
halamak
oke la. ini contest nye


bawah bawah ni la gamba yang ety pertaruhkan
check it out! :)


gamba ni ditangkap dengan kawan yang study kat UK
orang yang same dalam gamba yang dipertaruhkan dalam contest sebelum ni
gamba ni ditangkap di taman hi-tech kulim tercinta. hehe
ni time saat saat sebelum dye fly dulu
huhuhu
tapi gamba ni dah lame dah edit,so gamba ori dye xde
disebabkan pendrive gatal gatal nak kena virus,so suma gamba hilang
xpe eh? eh? eh? halal la eh? hehe

2nd gamba

haa. comel kan dorang ni? :)
ni gamba kawan punya kazen ke anak kazen dye
cmtu lah. kurang pasti. hehe
gamba ni tangkap time raya tahun lepas kalau xsilap
cmtu jela citenye

ni ha gamba sebelumnya

nak tambah lagi satu agak2 boleh x?
kalau xleh,wat dek jela gamba ni. hehe


haa. ni gamba kami adik beradik
yang adik baju pink tengah tu nampak lain la pulak
name pon edit gamba kan
ni time nak balek raye agak agak 2tahun lepas kot?
lamee. nasib baik gamba ni ada save dalam fb. phew~

ni haa gamba sebelumnya

tu jela kot?
ehh. cop cop!
kena tag kawan laa. lupe
oke,nak tag mereka dibawah ni

ni gamba ak edit saje saje ngada :D
xpe kan weh? brader brader baik cool je kan
hahaha :P


 itu je. sekian :)


8 comments:

Arini Nuran said...

salam ety. tnx for tagging :D insyallah kalau ada kelapangan km join ^^ mcm mna nk join? :D

etykus said...

salam arini. hehe. ur welkam :) arini klik gamba yang 1st skali tuh. ada syarat2 cmne nak joinnye ^^v

muzakkir said...

wei wei wei wei...
hahahaha..

jgn wat cmni wei. segan ooo..
nnt blog hg kena block baru hg tau...
benda benda rare jgn dibuat maen yop oi!

etykus said...

haha. halamak. siap ugut la. cuak la pulak. brader brader baik xmarah2 la weh. hehe?

rieyana ynn said...

makaseh ye juin contest yana..good luck...;d

etykus said...

tenkiu cik rieyana :)

HadifaR_R said...

huhu...gud luck...

etykus said...

tenkiuuu :) anda juga! gud luck.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...