Saturday, January 29, 2011

"Edit Photo Contest by Hajar".

..Assalamualaikum..
umar tag ety join contest ni


so ety join la yek :)
asalnye contest ni due bulan feb,tapi dah lanjut ke bulan mac
so sape nak join lagi,jom jom join
ety ni xreti la nak edit2 gamba sangat
pakai photoshop pon xreti
xterer macam UMAR
ni edit kat picnik ngan photoscape je ha
so kalau xmenang tu,memang paham dah. hehe
tapi kite masok jela kot2 ade rezeki kan
nah ni ha gamba2 ety edit...


gamba atas ni gamba kawan yang sekarang ni study kat UK
lawa kan beliau? macam lisa surihani pon ade,ye dak? :P
oh sungguh rindu beliau <3
gamba ini diambil time reU bbq dekat feringgi disember lepas kalo xsilap
gamba ni memang edit dari semalam lagi sebelum perasan kena tag dalam contest ni
so alang2 dah edit,masok jela kan. hehe


gamba second ni time pegi main paintball dekat sungai sedim tahun lepas
gamba ni ditangkap dengan lagi sorang membe yang study di oversea
beliau study di spain. budak ni pon sangat comel
*macam nak pomot kawan2 la pulak. haha*
oh sungguh rindu beliau jugaa <3
gamba ni baru diedit tadi..

err. nak tambah lagi satu gamba boleh?
pleaaaasseee
suke pulak gamba ini
tapi yang ni xde gamba sebelumnya sebab sudah hilang
and gamba ini diedit disember lepas
boleh la ek? kalo xleh,abaikan jela :(


siyes kerinduan
pqah,pasti anda rindu juga kan? :(
detik detik before beliau fly
orang yang sama dalam gamba yang dipertaruhkan diatas

okayy. tiba masa nak tag kengkawan. hee
nak tag....

urmm.. nak tambah lagi sorang la boleh? :D

okeh selesai!
eh,jom cek syarat2 penyertaan nye dulu
betol ke dah selesai ni?

Syarat-Syarat Penyertaan

1. Tulis 1 entry pasal contest ney. Tajuk entry tersebot tules "Edit Photo Contest by Hajar". (check)
2. Korang letak 1 atau 2 gambar yang korang edit tuhh. Tak kira korang edit gambar ape skalipon. (check)
3. Letak banner kat atas neyy dalam entry and sidebar korang. (jangan lupe link teros ke blog Hajar ye) (check)
4. Follow blog Hajar (wajib). (check)
5. Tag 2 orang kawan korang. (Pastikan dy tawu ye) (check)
6. Tinggalkan komen korang ke entry ini ye. (haa. nak komen la pasni)

okay,betol dah selesai ni :)
gud luck ye kawan kawan

3 comments:

Umar Faruq said...

haha.. yg no2 tu semart.. kem slm kat kengkawan tuh..

etykus said...

hahah. kengkawan yang mne? dua2? :P

rieyana ynn said...

ye..boleh..tak ada pic sebelum pun takpa..;d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...