Thursday, February 17, 2011

aku, dia & vintage photo contest

..Assalamualaikum..
ni ha kena tag dalam contest pulak
tapi memang teringin nak join contest ni sebab hadiah dia bes :D
xcaye? meh usha entry dia

sila klik banner tanpa segan silu

hokay,aku rase cam malas lak nak edit edit gambar malam ni
tapi demi contest,aku edit jugak la yek

presenting the pictures:






fyi,gambar bawah adalah gambar yang diedit
ya ya,aku tau aku kecik kecik dulu seksi sopan
abaikan.

serius cakap,aku xreti edit gambar2 vintage nih
aku pon dah xpasti gambar ori ke gambar edit yang lagi vintage. haha
janji ada dua2
ya,aku edit pakai picnik je okay
aku xreti edit pakai photoshop segala bagai
so aku bagi 5 gambar terus
sekian.


the end

4 comments:

hidayah said...

dat's disneyland paris!!! ive been there!!
btw, thanks 4 tagging. i'll do it as soon as i found a vintage pix :)

etykus said...

haha. yeah. but i went when i was still teeny weeny so couldn't remember much :P ur welkam :D

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest!! ;)
gudlak ye ^o^

Umar Faruq said...

hahaa.. nice la nie.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...