Thursday, February 3, 2011

we are bloggers,yeah ^^

..Assalamualaikum..


pagi tadi ade la blogwalking cket macam bese la,seperti hari hari hari yang lain
yang mana aku follow tu ada post baru,suma aku baca
blog encik burungman ni salah satu blog yang aku singgah tadi
dari blog dye nih,aku singgah blog encik anonymous pulak
encik burungman yang pomot dye
maka aku sebagai blogger bertauliah,singgah la blog tersebut :)
dari blog dye,dye pomot pulak web kita-bloggers ni
haaa. ape tu web kita-bloggers? sila klik link tersebut ya
aku baru je sign up tadi. tu nampak banner aku kat sidebar tu. hehe
jujur,aku rasa cam bes je website nih
sebab boleh blogwalking blog blog blog yang register kat website tuh 
xpayah bukak tab banyak banyak banyak. serius. xtipu.
dengar dengar dengar boleh up traffic.. haa..
tertarik x? haha
jujur,aku xkisah sangat traffic ni. aku berserah je
sesungguhnya aku x reti sangat bab bab bab nih. paham cket cket cket je
kalau traffic up,alhamdulillah
traffic down,aku xrasa kekurangan papepon


so..


jom lah join kita-bloggers nih,xkire la ape pon alasan korang tu :)


p/s: curi curi post entri nih. dah lama aku bersabar dek kerana exam lagi 4 hari. wuu~ gud luck ety :D



7 comments:

Nona said...

salam kak ety :),

kak ety da tutup FB ek? X jumpa...


Apa pendapat kak ety dgn entri nana yg ni? Sebab kak ety slalu post pasal aurat, mungkin kak ety berminat dgn post ni.

http://www.facebook.com/note.php?note_id=123651011041527

Semoga berjaya exam! Woh, sempat lagi curik2 tulis blog eh...

etykus said...

salam nona :) aah da tutup fb dah. tgok la lpas exam nanti cmne. maybe bukak blek,maybe tutup terus. tatau lg. hehe.

nona,xleh nak bukak la post tu. sobss. nnti insyAllah post pasal mnde laen jugak.

fb xde,blog je yang ade. kne la update jugak. wee. tenkiu nona :D

Umar Faruq said...

haha.. suker entri yg nie.. santai je..
one more.. camne nk register kat kamiblogger tu ek??

etykus said...

haha. entri laen xsuke la ek? :P ni haa link nak join :)

http://kita-bloggers.blogspot.com/p/join-kamiblogger.html

shahjiehan said...

ziarah mgrib2

Nordin said...

wah, ada pulak kena mention nama di sini.. huuu baru hari terjumpa.. eheee..

etykus said...

eh,shahjiehan,selamat singgah :P

nordin: haa. kantoi lame xbukak blog orang! haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...