Sunday, April 24, 2011

sedihnya tadi gotong royong muslimat 2 orang je yang pegi. wuu :'(

2 comments:

Nor Liana Kamaruzzaman said...

Maaf kak Ety -_-;, saya overslept...malam tadi tak tidur sebab kawan ada emergency..so stay up dok mendengar masalah dia...plan terus siap2 lepas sembahyang subuh (jangan amalkan selalu...), tapi lepas sembahyang, tertidur kat sejadah T-T... jam fon n jam loceng dah set dah masa sejam seblom waktu dia bermula, tak bangun2 agaknya time diorg bunyi...nana bangun pun dah time selesai program....

T-T Sangat2 maaf, baldi, freshener, ngan scrub nana dah sediakan dah tepi katil T-T...

etykus said...

ahaha. alorr kesiannya, xpe la. nak wat camne en, xde rezeki. hehe. dorang pon buat the day after dinner kan. sah sah semua orang penat. tapi tadi ramai gak muslimin pegi. tapi agak segan la tadi bila muslimat diperli sebab 'ramai' sgt yang pergi. gagaga :P tadi banyak fokus bersihkan surau al-hidayah je. musolah2 lain cuma tambah barang je cm buku ngn telekung :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...